“Spretni krotilec arome in okusa, ki preprostemu užitku v kuhinji daje mojstrski pečat” … bi rekli mnogi.

Sam o sebi pa preprosto povem: sem ljubitelj dobrega okusa in rad ga pričaram drugim. Včasih pa si res želim, da bi lahko za izvedbo vseh svojih gurmanskih idej tako kot hobotnica zrasel vsaj 8 rok.

O MENI PRAVIJO …

24UR

Luka Novak želi po težko prigarani zmagi v MasterChefu Slovenija svoj stil kuhanja predstaviti širši Sloveniji. Denarno nagrado bo vložil v začetek svoje nove poslovne poti, v prihodnosti pa namerava odpreti tudi svojo restavracijo.”

https://www.24ur.com/tv-oddaje/masterchef-slovenija/masterchef-slovenije-luka-novak-po-prelomni-tocki-v-svojem-zivljenju-dobil-krila.html

Odprta kuhinja

Pa smo ga dobili, zmagovalca nove, osme sezone oddaje MasterChef Slovenija! To je Luka Novak, ki s srečo na obrazu že daje prve intervjuje.”

https://odprtakuhinja.delo.si/druzabno/luka-novak-novi-masterchef-slovenije-vse-to-pripravlja-za-vas/

Mojaobcina

Njegovo navdušenje nad kulinariko je moč opaziti že od daleč, prav zato je nekaj dni nazaj na Brezovici priredil COOLinarično Brezovico. Kje je boljše začeti kulinarično popotovanje, kot v domačem kraju.”

https://www.mojaobcina.si/brezovica/novice/novi-masterchef-slovenije-je-luka-novak.html

24UR

“Poslovnež, ki sanjari o svoji gostilni s pridihom mediterana. Že pri 10 letih je z očetom pripravil školjke na buzaro in z njimi navdušil. Še danes ga navdušuje morska hrana, a na drugačen način.”

https://www.24ur.com/tv-oddaje/masterchef-slovenija/masterchef-slovenija-tekmovalci/luka-novak.html