Postani kuharski mojster v peki velikonočnih dobrot ali pa samo naroči moje velikonočne izdelke. V našem “showroomu OCTUS” pripravljamo pravo velikonočno vzdušje. Dišalo bo po poticah, šunkah v testu in drugih dobrotah. Prijavi se spodaj in praznuj Velikonočne praznike z nami.

Kaj vas čaka … ?

  • Kulinarična delavnica peke potice ter šunke v testu za odrasle
    • Trajanje: 3-4 ure
    • Termin: petek 22.3.2024 ob 17.00
    • Lokacija: Podsmreka 58, 1356 Dobrova
    • Cena: 65 eur na odraslega na potico ter šunko
    • Cena vključuje: izdelavo potice na tradicionalni način, potico (za domov), kozarček domačega hišnega vina, sproščeno vzdušje

Opozorilo: na delavnici uporabljamo pšenično moko, jajca, oreščke in mlečne izdelke, ki lahko povzročijo alergijske reakcije. Delavnica brez teh sestavin ni možna, saj potem ne gre za tradicionalno potico, zato žal v tem primeru ne moremo ustreči potencialnim alergijam strank na omenjene sestavine.

 

  • Kulinarična delavnica za OTROKE
    • Trajanje: 2-3 ure
    • Termin: sobota 23.3.2024 ob 10.00
    • Lokacija: Podsmreka 58, 1356 Dobrova
    • Cena: 35 eur na otroka (primerno za otroke od 6 do 15 leta starosti)
    • Cena vključuje: izdelavo mini potic ter čokoladnih pirhov, barvanje pirhov, velikonočni sok ter otroško vzdušje, prisotnost animatorjev

Opozorilo: na delavnici uporabljamo pšenično moko, jajca, oreščke in mlečne izdelke, ki lahko povzročijo alergijske reakcije. Delavnica brez teh sestavin ni možna, saj potem ne gre za tradicionalno potico, zato žal v tem primeru ne moremo ustreči potencialnim alergijam strank na omenjene sestavine.

 

  • Kulinarična delavnica izdelave Velikonočnega FINGERFOODA
    • Trajanje: 2-3 ure
    • Termin: sobota 23.3.2024 ob 16.00
    • Lokacija: Podsmreka 58, 1356 Dobrova
    • Cena: 49 eur na osebo
    • Cena vključuje: izdelava rdečih polnjenih jajc z šparglji ter kaviarjem, slani macroni z hrenovim namazom ter šunko, ocvrta prepeličja jajca v gnezdecu, velikonočni cake pops

Opozorilo: na delavnici uporabljamo pšenično moko, jajca, oreščke in mlečne izdelke, ki lahko povzročijo alergijske reakcije. Delavnica brez teh sestavin ni možna, saj potem ne gre za tradicionalno potico, zato žal v tem primeru ne moremo ustreči potencialnim alergijam strank na omenjene sestavine.

REZERVIRAJ KULINARIČNO DELAVNICO ZDAJ.

Zaupaj mi, katera delavnica ti diši in se prijavi!

*Plačilo kulinarične delavnice izvedete prek naloga UPN, ki vam ga v e-sporočilu posredujem ob rezervaciji. Za vsa dodatna vprašanja me lahko kontaktiraš na info@lukanovak.si ali telefonsko številko +386 40 223 447